Leonora рublikon рamje nga vizita në Evropë, akѕidentaliѕht zbulon burrin e ѕaj?


Këngëtarja e njohur Leonora Jakupi është shumë e dashur për publikun.Ajo u bë pjesë e skenës në moshë shumë të re dhe gjithmonë ka qenë një ndër të preferuarat e publikut, shkruan ORAinfo. Ajo vazhdon të jetë aktive në rrjetet sociale duke treguar për jetën e saj.

E se fundmi Leonora ka publikuar një video nga vizita e saj në Evropë. Duke ecur në qytet, Leonora aksi dentalisht e zbulon personin që po e shoqërin. Duket se personi në fjalë është burri i ardhshëm i Leonorës, të cilin vet këngëtarja e ka konfirmuar se pritet shpejt të orgaizojë edhe dasmë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *