Pastruesi i restorantit i kap duke kryer marrédhëηie në tualet, por e pëson keq


Australi- S ulmohet nga çifti punonjësi i pastrimit në një restorant në Australi. Mësohet se ngjarja ka ndodhur në në Queensland, ku pastruesi u dh unua nga një burrë, pasi e kapi atë duke kryer mar rëdh ënie me një grua në tualetin e restorantit.

Mediat raportojnë se pastruesi shkoi në tualet për të pastruar, teksa hapi derën e një kabine që ishte për personat me aftësi të kufizuara. Por aty brenda gjeti dy të rinjtë në momente i nt ime.

Burri në këtë moment u xhindos dhe nisi ta gjuante me grushte pastruesin. U desh ndërhyrja e rojeve të sigurisë për ta hequr atë nga duart e të riut të xhindosur, i cili tashmë është arr estuar. Gjithë pamja u kap nga kamerat e sigurisë, dhe do të shërbejë si provë kundër tij në gjyq.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *