Nëse partneri juaj e ka këtë aplikacion në celularin e tij… ai po ju tradhton


Një ndikues i TikTok ka paralajmëruar ndjekësit e tij për një aplikacion të panjohur celular për të cilin çiftet duhet të shqetësohen.

Por pse; Siç shpjegon ai, duke pasur dhe përdorue këtë aplikacion të maskuar, do të thotë se po ia punon atij/saj dhe me siguri po e tradhton partnerin/en.

Aplikacioni në fjalë është një… kalkulator.

Ju mund të thoni tani, “epo të gjithë telefonat kanë një kalkulator”, por këtu qëndron hileja. Duke qenë se ai/ajo e ka tashmë një në celularin e tij/saj, pse i duhet një kalkulator i dytë? TikToker @nuggetonair tha në videon e tij: “Nëse po dilni me një djalë dhe shkoni në telefonin e tij dhe shkruani fjalën kalkulator dhe ai ka dy aplikacione llogaritëse, atëherë ai po ju tradhton.”

Ai shpjegon se emri është Calculator# Hide Photos Video dhe aplikacioni përdoret për të fshehur përmbajtjen dhe ruajtjen e të dhënave, foto, video, etjm, që duam të mbeten të fshehura. Ikona është identike me aplikacionin e kalkulatorit, por në këtë rast “fsheh foto, video, dokumente, fjalëkalime, shënime, kontakte, etj.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *