Emocionueѕе/ Djemtë e “West Ѕide Family” dërgojnë vajzën e Dr. Florit në gjimnazin e të atit


Dr. Flori është ndarë nga jeta prej 8 vitesh, por kujtimi i tij është gjithmonë i pranishëm tek njerëzit e afërt dhe miqtë e ngushtë. Së fundmi miqtë e tij kanë dërguar Kaltrinën, vajzën e e Dr. Florit e cila tashmë është bërë një zonjushë e vërtetë në shkollën e të atit.

 

 

Landi dhe Miri, dy pjestarët e grupit “West Side Family” ku ishte edhe Dr.Flori e kanë dërguar Kaltrinën në gjimnazin ku ata janë takuar si grup dhe kanë nisur hapat e parë në muzikë, Gjimnazi “Petro Nini Luarasi”.

 

 

Ajo tashmë ka mbaruar ciklin 9-vjeçar të shkollës dhe është gati për në gjimnaz.

Në foto vihet re se Kaltrina është rritur, është bërë një vajzë e madhe dhe mjaft bukuroshe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *