U lidh me burrin e martuar! Flori Mumajesi zbulon sekretin e tij dhe Eneda Tarifës pas 12 vitesh


U lidh me burrin e martuar! Flori Mumajesi zbulon sekretin e tij dhe Eneda Tarifës pas 12 vitesh. Nderkohe qe keto dite rrjeti po zien per shqetesimin per gjendjen emocionale te Flori Mumajesit, dhe lidhjes se re te Eneda Tarifes me basketbollistin Laska, qe u nda me gruan e tij me 3 femije.

“Playback” ka qenë një këngët më të pëlqyera të Flori Mumajesit, me të cilën konkurroi në vitin 2010 në “Kënga Magjike”. Asokohe nuk kishte vend ku nuk e dëgjoje këngën e Florit dhe sot ai na ka zbuluar një talent. Zëri në sfond është i Eneda Tarifës.

Kantautori ka postuar një video nga performanca e tij dhe shkruan se asokohe nuk ka qenë ide e mirë të konkurroje në festival me një këngë të tillë. “Në atë kohë nuk ishte ide dhe aq e mirë të merrje pjesë në festival me një këngë të tillë. Zërat që për mua i dhanë këngës 50% që i mungonte janë të bishës Eneda Tarifa”, shkruan Flori.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *