I mori jetën vjehrrës! Si iu lut gjykatës Marjana Cmeta per ta falur, por vendimi e tronditi


23 vjeçarja Marjana Çmeta, u njoh me vendimin ndaj saj për 32 vjet heqje lirie. Ajo duke mohuar ak zat iu drejtua trupit gjy kues me kerkesen për një vendim të drejtë pasi është dhe prind i një vajze dhe sipas saj ajo ka nevojë për nënën e saj.

‘E nderuar Gjykatë! Moralisht dhe shpirtërisht jam e shk tërruar. Nga ak uza për të cilën po gjy kohem.. Ju lutem vini dorën në zemër. Per konfr ntimin me të ndjerën Lirie Lami, unë mbaj përgjegjësi të plotë, por jo për këtë ak zë që po ak zohem sot. lutem mos e lini vajzën time jetime. Bëni që ajo të rritet e lumtur dhe me nënë. Ju jeni vetë prindër dhe e dini çdo të thotë të kesh nënë.

Besoj tek drejtësia dhe se do të jepet një vendim i drejtë ndaj meje’, tha në sallën e gjyqit, Marjana Cmeta. Dua të them që jam nënë e një vajze 2 vjeçare, e cila lindi dhe po rritet në çdo derë pa nënën e saj. Unë para vetes dhe zotit jam e pafajshme. I mori jetën vjehrrës! Si iu lut gjykatës Marjana Cmeta per ta falur, por vendimi e tronditi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *