Aktori i njohur kosovar, Naser Rafuna humb personin më të dashur


Aktori i njohur kosovar, Naser Rafuna ka njoftuar sot për vdekjen e nënës së tij. Përmes një postimi në Facebook, Rafuna ka thënë se për varrimin do të informoj me kohë. “Nana ime sapo ia dorëzoj shpirtin e saj Krijuesit të Gjithësisë.

Kohën e saktë të varrimit, ju infomoj me kohë. Të Allahut Jemi dhe te Ai do të Kthehemi” shkruan aktori kosovar në njoftim. Aktori i njohur kosovar, Naser Rafuna humb personin më të dashur

Aktori i njohur kosovar, Naser Rafuna ka njoftuar sot për vdekjen e nënës së tij. Përmes një postimi në Facebook, Rafuna ka thënë se për varrimin do të informoj me kohë. “Nana ime sapo ia dorëzoj shpirtin e saj Krijuesit të Gjithësisë.

Kohën e saktë të varrimit, ju infomoj me kohë. Të Allahut Jemi dhe te Ai do të Kthehemi” shkruan aktori kosovar në njoftim. Aktori i njohur kosovar, Naser Rafuna humb personin më të dashur

Aktori i njohur kosovar, Naser Rafuna ka njoftuar sot për vdekjen e nënës së tij. Përmes një postimi në Facebook, Rafuna ka thënë se për varrimin do të informoj me kohë. “Nana ime sapo ia dorëzoj shpirtin e saj Krijuesit të Gjithësisë.

Kohën e saktë të varrimit, ju infomoj me kohë. Të Allahut Jemi dhe te Ai do të Kthehemi” shkruan aktori kosovar në njoftim. Aktori i njohur kosovar, Naser Rafuna humb personin më të dashur


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *