Ajo mendoi se do të kishte binjakë, por pati një lindje që tronditi mjekët (Video)


Kur Aleksandra mësoi se ishte shtatëzënë, për të ishte një moment mjaft i lumtur. Me kalimin e kohës, barku i saj u rritë aq shumë, sa që ajo mendoi se priste jo dy bebe, po tre bebe, dhe filloi të bënte plane për këtë, shkruan pemajetes.com.

Mirëpo kur ajo vizitoi mjekun dhe bëti një ekografi, mjekët ia bënë me dije se ajo nuk do të lindte binjakë e as trenjak. Fillimisht ajo u mëzit pasi mendoi se ndonjëra nga foshnjet mund të kishte humbur jetën në mitrën e saj. Por, mjekët kishin një befasi për të, pasi e informuan se do të lindte katër fëmijë.

Shiko videon:

Ekzistojnë rreziqe të caktuara për të pasur më shumë se një lindje në të njëjtën kohë dhe kontrollet rutinë do të duhet të përsëriten herë pas here. Nuk kishte më vend për surpriza.

Pas një kohe, ajo vizitoi përseri mjekun për kontrollen e radhës. Në mendje kishte se do të lindte katër bebe, por befasitë nuk kishin të ndalur për të. Në ekografinë e radhës, ajo mësoi se kishte fëmijën e saj të 5-të në bark. Stomaku i Aleksandres ishte aq i mbushur me bebe, saqë mjekët kishin vështirësi në interpretimin e saktë të ultrazërit.

Mjekët u detyruan të zbulonin sa fëmijë kishte brenda. Ata nuk mund të dinin për gjininë e foshnjave. Foshnjat lëviznin vazhdimisht në mitër, luanin fshehurazi dhe fshehnin gjininë e tyre.

Kjo pasiguri vazhdoi deri në ditën e lindjes. Gjatë dorëzimit të saj në spital, një ekip prej 40 personash ishte gati në momentin e operacionit. Për fat të mirë, lindja shkoi pa probleme për Aleksandren dhe foshnjat e saj pa asnjë problem. Familja e saj ishte jashtëzakonisht e lumtur, pasi u begatuan me 5 bebe të bukura.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *