Dafina shfaqet siç nuk e kishte menduar, e përlotur në TikTok


Rastin e rëndë të për dhυn imit të 11 vjeçares në Prishtinë, Dafina Zeqiri e ka përjetuar shumë rëndë emocionalisht.

Gjendjen ia kanë rënduar komentet e ndryshme në rrjete sociale, ndaj të cilave ajo ka vendosur të reagojë.

 

 

Këngëtarja ka shfryëtzuar rrjetin TikTok për të thënë fjalën e saj.

“Po e kam të vështirë të gjej fjalët dhe të them sa e zemëruar dhe e pikëlluar jam. Ndaleni këtë bullsh*t “qysh po veshni”, “po qitni këngë se ks i”, “po dridhni b*thët në klube”. Nuk e keni të drejtët të merrni çka s’është e juaja dhe pikë” – është shprehur ajo mes tjerash.

Në videon të cilën këngëtarja shprehet se nuk e kishte imagjinuar veten që do ta xhirojë ndonjëherë, ajo mes tjerash shprehet se këto janë “çështje shumë serioze” dhe kur sheh disa prej komenteve bëhet “tepër, tepër nervoz”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *