Kur të lë mendja: Historia e japonezít që u martua me jastëkun!


A e keni menduar ndonjëherë që të martoheni me…jastëkun tuaj?! Në ákt është díkush që e ka bërë me të vërtetë këtë. Ai quhèt Lee Jin-gyu dhe me jastëkun e tij është pasionuar që kur ishte fare i vogël.

Ky djalosh korean pasi u martua me jastëkun, e mèrr atë gjíthnjë me vete, kudo që shkòn, dùke porositur për dy edhe kur ha në një restorant.

Ai i ka stampuar jastëkut një imazh të filmave vízatimorë, që i pëlqen më shumë!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *