“Kam qenë në shtrat me 5246 femra”: e quajnë Puçi, 67 vjeç dhe është bαrkαlec


“Kam arritur të gjej njeriun që ka bërë për vete mijëra gra”. Kështu niste një puntatë e “Camper”, programi i Rai 1, drejtuar nga Roberta Morise dhe Tinto. Gazetarja Maria Elena Fabi, u mburr se kishte gjetur në turmë një nga play’boy-t më të mëdhenj italianë, Pucci Cappelli, i cili zbuloi live me sa femra ka qenë në shtrat.

Cappelli, i ngαcmuαr nga gazetarja e cila e pyeti hapur: “Sa femra ke bërë për vete në jetën tënde?”, u përgjigj duke specifikuar me krenari numrin e saktë: 5246. Pucci Cappelli, i njohur si Marco Cappelli, është një 67-vjeçar nga Rimini, shumë i njohur në botën e jetës së natës në Romagna për “famën” e tij dhe ka qenë, deri në vitin 2014, në krye të klubit të natës “La Perla” në Riccione.

Ai punon në këtë sektor që prej moshës 16-vjeçare dhe nëse sot është në qendër të një debati mediatik për “batutën” e numrit të femrave me të cilat ka qenë në shtrat, Cappelli, në Tetor 2015, ishte në qendër të lajmeve lokale për ngjarjet m që e çuan atë në arrεst shtëpie për shkak të një rrjeti pro$t!tuc!oni dhe dr0ge të zbuluar në klubin e tij të natës.

Pas arrεstit shtëpiak, Pucci – i cili gjithmonë e ka mbrojtur veten deri në fund, duke pretenduar se nuk ka lidhje me historinë – u kthye në punë në klubet e natës një vit më vonë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *