Gold AG vjen në bashkëpunim për ilahinë e re


Është publikuar edhe bashkëpunimi i ri mes Gold AG dhe Nisret Krasniqi.

Artistët publikuan ilahinë më të re me titull “Malli i zemrës”.

Të plotë mund ta ndiqni në videon e mëposhtme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *