Shkup: Vërshimet e nxjerrin në rrugë një fëmijë të abortuar i cili ishte i mbyllur në qese


Në Shkup vërshimet e fuqishme e nxjerrin në rrugë një fëmijë të abortuar i cili ishte i mbyllur në qese por disa kalimtarë e kanë parë dhe e kanë lajmëruar rastin.

 

 

Than qe ata kan par momentin por ende nuk jan dorezuar fotot apo videot pasi qe kjo gje mund te sillte ndonje konflikt te madh familjar

Dasht zoti qe kjo gje qe ky shi i pa ndalshem te jet ne te mira e jo ne te keqijat qe po na rrethojn

 

 

Mirpo ende nuk eshte e konfirmuar me foto apo vide. Meqen se shiu i pandalshem ka shkaktua rremuj ne shkup kjo gje mund te kishte ndodhur pasi qe u perfol nga shum kalimtar te rastit\
Per informacione do te ju informojm me lajmet ne vijim

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *