Dhëndri 95, nusja 81-vjeçare: fotot e dasmës së çiftit të sapomartuar bëhen virale


Gjetja e partnerit të duhur që do të na ndihmojë të krijojmë një marrëdhënie që plotëson nevojat tona dhe nevojat e partnerit tonë është e vështirë.

Për më tepër të përpiqesh të arrish kiminë e duhur dhe ta ruash atë afërsi dhe dashuri gjatë viteve. Mrrëdhëniet romantike, në thelb, janë punë tepër e vështirë.

Kështu, në jetën tonë të ngarkuar, është e lehtë të shihet se sa e vështirë mund të jetë gjetja e personit të duhur. Prandaj, kur dëgjojmë histori të njerëzve që gjejnë lumturi dhe dashuri, na ngroh zemrat.

Një shembull i mrekullueshëm është lajmi i fundit që është bërë viral për një çift të martuar së fundmi. Ndodh të ketë një gjë të veçantë në këtë çift. Dyshja e sapomartuar e bashkëshortëve është respektivisht 95 dhe 81 vjeçare, duke i bërë ata, nga porsamartuarit më të vjetër që do të takoni ndonjëherë!

Kolazh i fotove të dasmës 95-vjeçari Oliver Stilson dhe 81-vjeçarja Margaret McCoy u martuan së fundmi më 1 dhjetor në Tennessee – duke dëshmuar kështu se mund të gjesh dashurinë në çdo moshë.

Duke marrë parasysh moshat në të cilat ata janë martuar, është e sigurt të supozohet se ata do të kalojnë pjesën tjetër të jetës së tyre së bashku si burrë e grua. Kjo sigurisht diçka që ata e kuptuan kur lidhën premtimet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *