Tronditëse! Ja çfarë rrëfen Bujar Qamili për Artjola Toskën në “Why Not”


Bujar Qamili ka zhvilluar shumë koncerte e bashkëpunime, por sa i përzgjedh ai artistët që merr në bashkëpunim? Në emisionin “Why Not” në RTV Ora ai u shpreh se përzgjedhja e artistit është gjëja kryesore e tij.

Bujar Qamili: Është gjeja e parë dhe kryesorja e imja. Nëse bëj një duet me ndonjë këngëtare shoh këngën dhe se si këndon. Por për cilin artist ka thënë, bobo më ka kërkuar bashkëpunim por çfarë ti bëj për ato lekët?

Bujar Qamili: Bashkëpunim kam thënë për shembull, baa kjo nuk din me këndu e nuk merret me të është Artiola Toska. Sigurisht që ishte një batutë e Bujar Qamilit pasi ata janë shumë miq me njëri tjetrin.

Bujar Qamili: E kam mikeshën më të mirë. Është njeriu që mund të kem bërë turne e koncerte më shumë se të gjithë këngëtarët e tjerë. Kemi shëtitur Europën bashkë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *