РАMJE TË RËNDA/ Momenti i ѕhрërthimit të fuqiѕhëm, njerëz ѕhihen të gjakoѕur në rrugë


Një kamer sigurie ka regjistruar momentin dhe vendin e shp ërthimit që troоnditi Stambollin dhe la v ikima dhe dhjetëra të plagosur. Në pamjet e mëposhtme shihen pamje të rënda, pasi është regjistruar shp ërthimi që ka nodhur mes një trume njerëzish. Në tokë shihen të shtrirë qytetarë të gj akosur pas shp ërthimit.

Mediat turke bëjnë me dije se deri më tani raportohet për një vi ktimë dhe 11 persona të pla gosur, por që ky numër pritet të rritet.

Ende nuk dihet se çfarë e ka shkaktuar këtë shpërthimë të fortë në rrugën Istiklal në lagjen Beyoğlu të Stambollit. Autoritetet e Ankarasë nuk e përjashtojnë pistën e një sulmi te rrorist. Zjarrfikës dhe ekipet mjekësore ndodhen në rrugë për t’i dhënë ndihëmn e parë qyetarëve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *