Moment prekës! Shihni se si gjyshja pret në gjunjë nipin e saj ushtar në Ukrainë!


Ukrainë- Një video tejet emocionuese është shpërndarë së fundmi në rrjet, teksa është thuajse e pamundur t’i mbash lotët.

Teksa ushtarët ukrainas po kthehen në Kherson pas rreth tetë muajsh në frontin e luftës, më në fund ata kanë takuar familjarët e tyre.

Momentet prekëse që nga rikthimi i tyre vazhdojnë të vërshojnë rrjetet sociale. Në njërën prej tyre shihet një gjyshe teksa “mirëpret” në gjunjë nipin e saj ushtar, i cili nxiton të kalojë me shpejtësi rrugën dhe ta përqafojë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *