Вora ‘e рrerë’ në përgjigjen lidhur me ѕhtatzëninë, руetet edhe nëse do të luajë në një film të përbaѕhkët me Donaldin


Bora Zemani vazhdon të jetë mjaft e përfolur, ndërsa një hapësirë të veçantë në këtë zë lidhja e saj me Donald Veshajn. Kohët e fundit ka pasur spekulime se moderatorja, e cila është nënë e një djali, është shtatzënë.

Në një bashkëbisedim me ndjekësit në Instagram të titulluar “Bëjmë pushim aktiv sot! Çik muhabet”, nuk ka munguar një pyetje lidhur me këto thashetheme, porse përgjigja e bukuroshes ishte e prerë.

Pyetja: A je me të vërtetë shtatzënë? Bora: Joooo…

Një tjetër pyetje në lidhje me çiftin ka pasur të bëjë edhe për aspektin profesional dhe bashkëpunimin eventual të tyre në të ardh

Pyetja: A është e vërtetë se do ju shohim bashkë në një film me Donaldin? Bora: Sa shumë pyetje për këtë! Po ju pyes njëherë… a do të donit të na shihnit në një film bashkë? Kur është pyetur se për çfarë ndihet më së shumti krenare, ajo e ka shpërndarë një imazh me djalin e saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *