Eli Fara pendohet për martesën në moshë të re: U Bëra Nënë Kur Isha…


Këngëtarja e njohur Eli Fara, ka komentuar jetën e saj dhe martesën e dështuar, nga e cila sot ka një vajzë.

Ndose nuk është ajo e disa viteve më parë, Eli Fara, duket në formë së bashku me vajzën e saj, të cilat në dukje nuk kanë shumë dallime.“Unë jam martuar shumë e re dhe jam bërë nënë kur isha vetë fëmijë. Më pas kur vajza ishte vetëm pak muajshe, kam bërë anulimin e martesës. Ishte një martesë e dështuar. Mendoj se

ka qenë një zgjidhje e mirë për të dyja ne”, thotë këngëtarja e famshme, e cila pavarësisht divorcit, sot është një nënë e lumtur.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *