Tiranë, shoferja “gangstéré” kap prej fytí qytetarin që kaloi te vijat e bardha


Çudira të shumta ndodhin në vendin tonë, por ajo që ka mbërritur së fundmi nga Kamza është për të vënë duart në ko kë.

Çudira të shumta ndodhin në vendin tonë, por ajo që ka mbërritur së fundmi nga Kamza është për të vënë duart në ko kë.

Burri i inAtosur dhe i është kthyer keq gruas që per pak i mori j tën, por kjo e fundit nuk e ka d ruar dot këtë dhe ka dalë nga makina dhe e ka g ditur.Shihvideon Ai përpiqet t’i thojë që nuk ka asnjë faj, pasi është në vijat e bardha, por gruaja nuk e ndal dh nën.

Nuk është hera e parë që shohim raste të tilla ku injoranca e këtyre qytetarëve është e frikshme. Mirë që nuk respektojnë minimumin e rregullave të qarkullimit rrugor por dalin nga makina dhe të bëjnë të fortin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *