Ishin në lule të rinisë? Vetëm 28 dhe 29 vjeçe, u gjenden të ngrira dy vajzat


Është bërë më shumë se një vit kur u gjeten trupat e pajetë të dy alpinisteve italiane, të cilat ishin bllokuar pasditen e të Shtunës në zonën e Alpeve, në kufirin midis Italisë dhe Zvicrës.

Ato ishin dy vajza të moshave 28 dhe 29 vjeç. Sipas mediave italiane, ato u patën gjetur të ngrira dhe kanë humbur jetën për shkak të hipotermisë. Bashkë me to ishte dhe një burrë që i shoqëronte. Bllokimi i tyre erdhi për shkak të motit të keq i cili vështirësoi dhe punën e ekipeve të shpëtimit për shkak të erërave të f orta.

Shiko videon për më shumë:

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *