VIDEO/ “Vdekѕh, Vdekѕh”, Рamjet që u fѕhinë Menjëherë, Çfarë Ndodhi Mes Olѕi Вylykut Dhe Раrtnereѕ Së Tij


Në pamjet e postuara shihej se si aktori i bëri një kamerë të fshehtë, partneres së tij, Egli Takos.

Teksa ishin duke xhiruar klipin e këngës , Olsi ka bërë sikur ka v rarë dorën dhe e ka lyer atë me bojë të kuqe që i përngjan gjakut. Kjo e ka trembur pa masë Eglin e cila e ka kuptuar shumë shpejt dhe ka shpërthyer ndaj partnerit.

“Vd eksh, vd eksh”, dëgjohet të thotë Egli e tensionuar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *