Mësuesja “h0t” bën “twerk” në klasë…


Një mësuese “e n xehtë” është filmuar duke bërë “twerk” në klasë dhe videot e saj janë bërë menjëherë virale në rrjet.

Videot e Chrissie Callard tashmë janë bërë hit në rrjetin social “TikTok”, ku ajo shfaqet duke t undur të p asmet. Mesa duket se fansat i pëlqejnë dhe jo vetëm, pasi edhe nxënësit shprehen se “bën t werk të mirë”.

Madje ata i kanë kërkuar mësueses që t’u japë mësime se si të bëjnë “t werk” si ajo. “A mund të bëni “t werk” për qëllime edukative?”, e ka pyetur një ndjekës në rrjetet sociale mësuesen s eksi. Mësuesja i lë pa fjalë të gjithë: Vishem s eksi se më pëlqen të lidhem me baballarët e nxënësve

Mësuesja kohët e fundit iu përgjigj një pyetjeje nga një prej shikuesve të saj pasi një person e pyeti: “A mund të bëni ‘t werk’ për qëllime edukative?”

“The Sun Us” shkruan se Callard u filmua në klasë e veshur me rrobat e punës, kur filloi që të t undte të p asmet. E veshur me një bluzë dhe një fund me lule, Chrissie shfaqet duke bërë fillimisht një kërcim pa kuptim derisa jep ‘goditjen’ e fundit me “t werk”.

Pasi ndau me ndjekësit videon në “TikTok”, shumë prej tyre i shkruanin me humor: “Unë jam gati për mësimin tim të ardhshëm”. “Po të isha studenti i saj, do të shikoja gjithashtu”, shkruan dikush tjetër, duke vijuar: “Pse nuk jam në këtë shkollë?”.

“Pse nuk ishin këto mësuese në shkollën time”, vijonte një tjetër komentues.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *