Eskalojnë banorët e “It’s my home”, tallen me fenë islame – këndojnë dua me def


Emisioni “It’s my home” vazhdon me qenë në disa titujt e mediave në vend. Personazhet e këtij emisioni janë komentuar me të madhe për shkak të veprimeve të tyre. Skandalet në show’in “Its my home” nuk kanë të ndalur.

Banorët e shtëpisë kësaj here kanë eskaluar teksa këndonin dhe vallëzonin. Në një video të publikuar në Facebook ata shihen duke bere nje veprim jo shume te zakonshem.

Banorët shihen teksa tallen me fenë islame. Kjo pasi Greku ka nisur të këndoj dovë nën ritmin e defit. Më pas, ai dëgjohet teksa ofendon njërën nga banorët teksa e quan “she jtan” e “gub avicë”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *