Dyshohet edhe për herë të tjera, detaje TRONDlTËSE për ngjarjen me 11-vjeçaren në Tiranë


Ngjarja e rëndë, ku një 55 vjeçar ab uz0 i me vajzen e mikut të tij ka ndodhur pasditen e djeshme. Astrit Terolli, ishte mik dhe shok prej shumë vitesh me babanë e të miturës.

Në media mësohet se familja e vajzës e kishte lënë vetëm me 55-vjeçarin, për t’u kujdesur për të miturën, në banesën ku ai jetonte me qira në kryeqytet. Por, ai kurrë nuk do ta mendonte se shoku i tij më i mirë, do kthehej në përd* hnu esin e vajzës së tij.

Mësohet gjithashtu se motra e v1 kt imës, prej më shumë se një muaj ndodhet në Spitalin e Traumës, në gjëndje të rëndë shëndetësore. Për ketë shkak ata shkonin shpesh në spital, ndërsa per tu kujdesur për vajzën babai ja kish besuar atë 55-vjeçarit Astrit Terollit, pa e ditur që ai do kthehej ne makthin e vajzës së tij.

Në momentin që në shtëpi ka qenë vetëm me të miturën ai ka abuzuar seksualisht me të. Kur prindërit e saj janë kthyer nga Spitali, ajo ka treguar çdo gjë që ndodhi.

Pedofili 55-vjeçar tashmë i arr estuar, ka mohuar ak uzat, po ekspertiza paraprake ka dalë në përfundim se me vajzën është abu zuar. Ndërkohë ka dyshime që vajza të jetë ab uz uar dhe herë te tjera pasi familjarët e saj e kanë lënë disa herë vetëm me ab uzue sin, duke ja besuar vajzën të përkujdesej, pasi mujin e fundit shumicën e kohës e kalonin në spital tek vajza tjetër.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *