Capital T tradhton Adriola Dushin? Gazetarja qe hargjon 5000 euro ne muaj tregon se kretet (video)


Erjola Doci, modelja e cila shfaqet çdo të diel në ekran po bëhet shpesh objekt bisede në media dhe më gjerë për deklarat publike. Së fundmi ajo ka habitur me “s lmin” për Capital T të cilin e ak zon se ka tr dhtuar.

Në një intervistë të tij, reperi Capital T është shprehur se nuk ka tr dhtuar kurrë, por Erjola është e sigurt për të kundërtën. “Do e zgjidhja Capital T, po të mos thonte që nuk kam tr dhtuar kurrë. Nuk mendoj se gënjen, ai gënjen.

Po shohim femra shumë të arrira në botë që janë tr dhtuar, kjo vjen si aspekt gjenetik dhe h rmonal i mashkullit”, shprehet Erjola Doci, e sigurt për tradhtin e Cpaitl T.

Po nuk mund të lemë pa thënë se Capital T është komentuar shumë së fundmi për lidhjen me modelen Adrola Dushi. Shpresojmë që Erjola të mos jetë e sigurt se tradhita e Capital T ka qenë ndaj Adrolës.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *