Babi kap personin që i shiste drσgë të bijës, ajo se çfarë i bëri do t’ju lërë pa fjalë


Babai kapi personin që i shiste drσgë vajzës se tij dhe pasi e ka rrαhur e ka dorëzuar në komisariat. Me sa duket, Oğuzhan, babai, i quajtur sipas saj, dyshoi për lëvizjet e së bijës dhe filloi ta ndiqte atë.
Babai, i cili pa që e bija po i shkruante mesazhe, i hoqi telefonin nga dora dhe filloi të lexonte mesazhet.

Babai u trσndit kur mësoi se dikush po i shiste drσgë vajzës së tij. Babai, i cili kapi mesazhin e personit që i shiste drσgë vajzës së tij, e ka rrahur të dyshuarin dhe e ka dërguar në kσmisariat.

Ato momente u pasqyruan në kamerën e celularit. Ngjarja ka ndodhur në Avcılar Merkez në Turqi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *