Kështu dukej Stresi kur e filloi karrierën muzikore


Stresi është kthyer shumë pas në kohë. Reperi i suksesshëm shqiptar hyri në Instagram për të ndarë me ndjekësit e tij një fotografi të vjetër, por të artë në kuptim.

Ishte vitit 2008 kur rep-artisti filloi muzikën dhe këtë vendosi ta ndajë me adhuruesit e tij.

“Kur ja nisa në vitin 2008”, ka shkruar Stresi që në foto sigurisht duket i ri, por jo shumë ndryshe nga sot.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *