Si të tërheqni cilindo mashkull që dëshironi?


Burrat janë krijesa vizuale, të thjeshta dhe të thjeshta. Natyra na bëri të tillë. Kështu veprojmë ne. Përtej mendjes sonë racionale dhe krijuese, ne jemi gjitarë të thjeshtë që jemi të lidhur për të vazhduar racën njerëzore. Në thelb, ne po prodhojmë makina.

Pra, për gratë kurioze se si të bëjnë që një djalë t’ju pëlqejë, këtu janë 12 mënyra të thjeshta se si mund të përmirësoni lojën tuaj të çiftëzimit dhe të tërheqni disa burra të tjerë në jetën tuaj.

Si të tërheqni një mashkull

1. Buzëqeshni shpesh.

Si e bëni një djalë që t’ju vërë re? Buzëqeshja është padyshim mënyra më e lehtë dhe më e thjeshtë për të ftuar një burrë të vijë në mbretërinë tuaj.

Burrat janë më të frikësuar se kurrë për t’iu afruar grave në shekullin e 21-të. Pse? Ju të gjithë mund të bëni po aq sa mundemi ne tani, kështu që na mungon besimi që kishin paraardhësit tanë kur rolet ishin të përcaktuara më qartë. Një buzëqeshje e ngrohtë mund të ndezë guximin e një burri për të ecur drejt jush.

2. Bëni kontakt me sy… dhe më pas shikoni larg.

Një tenis i vogël me sy shkon shumë. Kur jeni ulur në atë Starbucks, kombinoni buzëqeshjen tuaj të shkëlqyer me kontaktin me sy 3-5 sekonda.

Dy sekonda është, “A më shikoi ajo vetëm mua?” Tre sekonda është, “Unë mendoj se ajo sapo më kontrolloi, por ndoshta djali pas meje”. Katër deri në pesë sekonda është, “Oh, është ndezur. Ajo sapo më kontrolloi. Duhet të flas me të!”

Kombinimi i buzëqeshjes dhe mbajtjes së kontaktit me sy i tregon në mënyrë të pandërgjegjshme një burri që po e miratoni atë si një bashkëshort të mundshëm.

3. Luaj me flokët.

Atje jeni në bar, në klasë ose në dyqan ushqimor. Ai është 10 metra larg jush duke parë ndeshjen, duke studiuar Chaucer ose duke marrë ton të konservuar. Pasi t’i jepni atij shikimin prej 3-5 sekondash, së bashku me buzëqeshjen tuaj të adhurueshme, më pas ktheheni në aktivitetin tuaj të mëparshëm.

Ndërsa mbani shportën tuaj ushqimore në njërën dorë, rrëshqisni ngadalë dorën tjetër nëpër flokë, lërini disa përleshje dhe më pas lëreni të rrjedhë ngadalë nga zverku i qafës deri te kocka e jakës.

Seksi dhe loja me flokët tuaj, e kombinuar me butësinë e qafës suaj, do të shkaktojnë disa kimikate të çiftëzimit brenda tij që do të ndezin mënyrën e tij të gjuetisë.

4. Ngrini shpatullën dhe përkulni shpinën.

Kjo do të tingëllojë pak qesharake, por ju mund të dëshironi të lini natyrën të përdorë eliksirin e saj seksual për t’ju dhënë një ndihmë kur jeni jashtë dhe rreth e rrotull.

Harkimi i shpinës pasqyron sjelljen e lordozës (në thelb nxjerrja e prapanicës), të cilën pothuajse çdo gjitar femër e shfaq gjatë estrusit. Estrusi është shenja që presin të gjithë kushërinjtë tanë gjitarë meshkuj: femra e ka miratuar kërcimin e tyre të çiftëzimit dhe është seksualisht e pranueshme (d.m.th. në vapë).

5. Ftojeni atë në hapësirën tuaj personale.

Si e bëni një djalë të interesuar për ju? Epo, ju mund të arrini të gjitha pikat e bukura, por nëse nuk tërhiqeni nga pakoja, atëherë ai mund të mos hyjë kurrë për afrimin për shkak të murit të klanit tuaj mbrojtës.

Natyrisht, nëse jeni vetëm, nuk duhet të shqetësoheni për këtë, por nëse ju dhe vajzat ose miqtë jeni jashtë dhe shihni një dollar të ri që ju kontrollon, mund të jetë koha për të bërë një shëtitje, e cila do ta ftojë atë në shtëpinë tuaj. zotëroni hapësirën personale dhe rrisni shanset tuaja për të tërhequr interesin e tij.

E gjithë kjo ka të bëjë me sjelljen fizike dhe nuk flet për të lejuar që truri, humori, sharmi dhe arritjet tuaja të ndihmojnë në tërheqjen. Do të ketë mjaft kohë për të gjitha këto.

Tani për tani, lejoni që gjenet tuaja dhe historia natyrore të jenë krahu më i mirë në biznes. Ne definitivisht nuk kemi nevojë të jemi skllevër të historisë sonë të primatëve, por sigurisht që nuk dëmton të jemi të vetëdijshëm për të dhe ta përdorim atë për të fituar ndikim me seksin e kundërt.

6. Tregoni stilin tuaj.

Një mënyrë tjetër për të tërhequr një mashkull është mënyra se si visheni. Të vishesh sipas stilit tënd unik është një mënyrë e thjeshtë dhe argëtuese për të shfaqur pamjen dhe tiparet e personalitetit. Për më tepër, vishni rroba që ju bëjnë të ndiheni mirë dhe të sigurt për të qenë më të gatshëm mendërisht për të gjetur dashurinë.

Shprehja e vetvetes përmes veshjeve mund t’ju ndihmojë gjithashtu të dalloheni nga turma dhe të bini në sy të partnerëve të mundshëm romantikë. Ju jeni një person unik dhe interesant, dhe nëse ai përshtatet mirë, ai do të tërhiqet nga ajo që ju bën të veçantë.

Studimet kanë treguar madje se njerëzit ndihen më tërheqës në ngjyrën e kuqe, kështu që vishni majën tuaj të preferuar të kuq dhe filloni të ktheni kokën.

7. Tregoni personalitetin tuaj.

Tërheqja romantike ka të bëjë më shumë sesa thjesht karekteristika fizike, dhe dihet mirë se personaliteti ndikon në perceptimin e bukurisë. Si e bëni një djalë të kapë ndjenjat? Përgjigja, tregoni atij se kush jeni në të vërtetë brenda.

Një raport i vitit 2007 nga David M. Buss i Universitetit të Teksasit tregoi se si burrat ashtu edhe gratë në mbarë botën vlerësonin inteligjencën dhe mirësinë në bashkëshortët e mundshëm afatgjatë. Inteligjenca është tregues i aftësive të zgjidhjes së problemeve dhe prindërimit, dhe mirësia është njëkohësisht një pasuri sociale dhe një burim ngushëllimi për shokët e ngushtë.

Përtej thjesht të qenit i sjellshëm me të, tregojini atij sensin tuaj të humorit për ta bërë atë të buzëqeshë.

Vetëbesimi dhe pozitiviteti janë seksi, ndaj mos kini frikë të tregoheni në situata sociale. Edhe ndershmëria priret të shihet si një tipar jashtëzakonisht tërheqës.

8. Komunikoni qartë.

Një studim tregoi se komunikimi i pamjaftueshëm ishte shkaku kryesor i ndarjeve dhe të kuptuarit e njëri-tjetrit është jetik për një marrëdhënie të shëndetshme.

Nëse doni të tërheqni meshkujt, jepini atij komplimente kuptimplota dhe thirreni me emrin e tij për ta bërë të ndihet i veçantë dhe i vlefshëm. Nëse jeni të mërzitur me të, shpjegoni pse dhe çfarë po ndjeni dhe inkurajoni atë të bëjë të njëjtën gjë.

Në epokën moderne, komunikimi në internet është gjithashtu një komponent i rëndësishëm i marrëdhënieve.

Kjo mund të jetë veçanërisht e rëndësishme në marrëdhëniet në distancë, por është gjithashtu e dobishme në afat të shkurtër. Shkruani herë pas herë kur është në punë për t’i kujtuar ju dhe vazhdoni bisedën kur jeni të ndarë.

9. Ofroni mbështetje emocionale.

Kur komunikoni, sigurohuni që jeni vërtet duke dëgjuar dhe duke i kushtuar vëmendje asaj që ai thotë, pasi ai ka shumë të ngjarë që dëshiron dikë që mund të jetë pranë tij dhe ta ndihmojë atë të përballet me problemet e tij.

Sipas gjetjeve të Buss, shumica e njerëzve kërkojnë partnerë që janë të kuptueshëm dhe të besueshëm. Pra, inkurajoni dhe mbështesni atë për të ndjekur ëndrrat e tij, qofshin ato qëllime të gjera karriere apo thjesht një projekt i thjeshtë personal.

Nëse ai ndihet i dëshpëruar, veprimet fizike, të tilla si përqafimi ose mbajtja e tij për dore, mund të ndihmojnë në ngritjen e humorit të tij. Bëhuni aleati i tij dhe bëjini të ditur se jeni aty për ta mbështetur.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *