Ermal Mamaqi nuk përmbahet ndaj gazetarit të njohur: Ka xhinde, duhet ta shpëtojmë që të çlirohet


Ermal Mamaqi ishte i ftuar në një intervistë televizive, ku nëpërmjet një komunikimi nga Pallati i Kongreseve ai dha një mesazh edhe për gazetarin Flavio Qarri. I pyetur nëse do t’ia dhuronte një libër dhe gazetarit Qarri, Mamaqi u shpreh se:

Mamaqi: Kam marrë një sfidë me veten time e kam ftuar që të vijë dhe në trajnimet e mia sepse ai djalë ka xhinde, ai djalë ka xhinde atij duhet ti nxjerrin do marrim një ekzorcist ti nxjerrim xhindet dhe ai do të shpëtojë do të çlirohet dhe do të shohë që jeta është e bukur dhe pas natës vjen dita dhe pas dimrit vjen pranvera kështu që sado e tmerrshme mund ti duket kjo gjë ai djalë duhet…

Shiko unë kam zbutur, unë kam thyer gurë e jo më njerëz si Flavio. Padyshim që Flavio është i mirëpritur ta ketë një dhuratë prej meje dhe me puthje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *