Gruaja e braktis për një tjeter, ai i shkreti ne lot i kërkon kthimin dhe dëshiron ta …


Flamur Mema është 43 vjeç nga Maminasi. Ai i është drejtuar sot emisionit “Me zemër të Hapur” në News24, pasi ka kon flikte me bashkëshorten e tij e cila është larguar nga shtëpia dhe sipas tij je ton me të dashurin.

Çifti ka 18 vjet martesë por kon fliktet kanë nisur katër vjet më parë, kur Flamuri kuptoi që ajo fliste në rrje tet sociale me dikë tjetër.

Flamuri dhe bashkëshortja e tij Marjeta kanë dy fëmijë. Flamuri ka dashur ta falë atë disa herë edhe pse e aku zon për tra dhti bashkëshortore, por ajo nuk ka pranuar të rikthehet me të.

Flamuri së bashku me bashkëshorten kanë një biznes të përbashkët por siç shpjegon ai tashmë ajo e ka dëb uar Flamurin nga puna dhe veç kësaj sit uate ajo ka ma rrë me vete edhe letrat e shtëpisë të cilën Flamuri e ka tra shëguar nga i ati.

Por Flamuri veç rrë fimit të ngj arje ka kë rkuar edhe rikthimin e gruas në shtëpi pasi për hir të fëmijëve ai do ta falë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *