Kush është shqiptari fatlum në Kanada, fiton 1 milion dollarë në lotari


Një shqiptari i ka ndritur fati, pasi ka fituar 1 milionë dollarë në lotarinë “Lotto Max”. Bëhet fjalë për babain e tre fëmijëve, Gazmen Hashani që jeton në Kanada, i cili ka fituar llotarinë ditën e sotme.

Ai ka treguar se nuk mund ta besonte se ka fituar paratë dhe se e ka skanuar dy herë biletën. Ndër të tjera 49-vjeçari rrëfen se kur ia tregoi lajmin gruas ajo nisi të dridhej dhe lumturohej.

“Bileta e fundit që kontrollova thoshte 1 milion dollar. Nuk mund ta besoja dhe e skanova edhe dy herë të tjera. Kur tha të njëjtën gjë, e futa shpejt biletën në xhep. Kur i thashë gruas se fitova 1 milion dollarë, ajo filloi të dridhej. Ajo ishte shumë e lumtur dhe e emocionuar për familjen tonë” tha ai. Shqiptari ka treguar se me paratë që ka fituar mendon të blejë një shtëpi.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *