Nga Хhemi te Вora Zemani, VIР-at që iu bashkuan protestës maѕive në Tiranë


Pas Prishtinës edhe në Tiranë ka nisur protesta për të kërkuar drejtësi për rastin e 11 vjeçares. Qindra njerëz janë mbledhur përpara sheshit “Nënë Tereza”, mes tyre dhe shumë personazhe publike.
Ndër to përmendim Fifin, Bora Zemanin, Semi Jaupajn, Arjola Demirin, Klea Huta, Monika Lubonja, Einxhel Shkira, Ermal Peci, Rudina Hajdari, Egli Tako, Xhemi Shehu, Salsano Rrapi, Kledi Hysa, Beniada Nishani, Jonida Vokshi e shumë të tjerë.

Pas Prishtinës edhe në Tiranë ka nisur protesta për të kërkuar drejtësi për rastin e 11 vjeçares. Qindra njerëz janë mbledhur përpara sheshit “Nënë Tereza”, mes tyre dhe shumë personazhe publike.Nga Хhemi te Вora Zemani, VIР-at që iu bashkuan protestës maѕive në Tiranë
Ndër to përmendim Fifin, Bora Zemanin, Semi Jaupajn, Arjola Demirin, Klea Huta, Monika Lubonja, Einxhel Shkira, Ermal Peci, Rudina Hajdari, Egli Tako, Xhemi Shehu, Salsano Rrapi, Kledi Hysa, Beniada Nishani, Jonida Vokshi e shumë të tjerë.

Pas Prishtinës edhe në Tiranë ka nisur protesta për të kërkuar drejtësi për rastin e 11 vjeçares. Qindra njerëz janë mbledhur përpara sheshit “Nënë Tereza”, mes tyre dhe shumë personazhe publike.Nga Хhemi te Вora Zemani, VIР-at që iu bashkuan protestës maѕive në Tiranë
Ndër to përmendim Fifin, Bora Zemanin, Semi Jaupajn, Arjola Demirin, Klea Huta, Monika Lubonja, Einxhel Shkira, Ermal Peci, Rudina Hajdari, Egli Tako, Xhemi Shehu, Salsano Rrapi, Kledi Hysa, Beniada Nishani, Jonida Vokshi e shumë të tjerë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *