Vjen rrëfimi prekës ne Tv Klan: Doja të abortoja fëmijën, më del në ëndërr e më thotë të lutem mos më vrit


Në emisionin “Aldo Morning Show”, është diskutuar tema “a kanë kuptim, a i besoni dhe a duhen besuar ëndrrat?”. Në një telefonatë ka qenë edhe një zonjë nga Bergamo, Zamira, e cila shprehet se i beson shumë ëndrrave dhe kjo për shkak të një ëndrre të vjetër që ka parë kur ishte shtatzënë me djalin e saj të vogël.

Aldo: Beson apo nuk beson tek ëndrrat? Zamira: Besoj dhe besoj shumë. Para disa vitesh, kur kam qenë shtatzënë e kam parë një ëndërr, doja ta h qja djalin tim të vogël që tani e kam 31 vjeç. Më doli në ëndërr kur punoja në metalurgjik, më doli në ëndërr sikur unë po lëvizja në një tip kanali aty tek puna ime, me një shkop dhe sikur më kap ky fëmija dhe tha mos më vr t, mos më vr t dhe e vendosa që nuk do ta he q dhe djali mashallah, e kam 31 vjeç.

Aldo: Liza ka sens kjo që thotë zonja? Liza Gjika: Patjetër që ka sens, po është mendimi i saj në kundërshtim me shpirtin. Ajo në mendje e kishte atë veprim për ta bërë, kushtet, h llet, situata si ndodhej, por shpirti nuk e lejoi, shpirti qe shumë i dh mbshëm.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *