Zoja Nushi, vajza virale në “Tik-Tok” tregon shifrën marramendëse që shpenzon brenda muajit


U bë e njohur në “Tik-Tok”, aplikacioni i cili shumë përdoruesve po u ofron mundësi të pafundme. Kështu, pas një video që Zoja Nushi nga Gjakova e realizoi, ajo menjëherë u kthye në emrin më të përfolur në vendin tonë. Ajo thotë se gjithmonë ka pasur jetë luksoze. Ndërkaq, nuk hezitoi të flas as për shumën e parave që e harxhon në muaj, e që prek, sipas saj, shifrën deri në 8 mijë euro.

Në këtë intervistë, ajo ka folur edhe për ‘lidhjen’ e saj me Vali Corleonen, pasi kjo ishte bërë e famshme duke u lidhur live me të. Ajo ka thënë se Vali është një person shumë I mirë dhe se ajo ka një respect të jashtëzakonshëm për të.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *