Mimoza Shkodra ngritë duart, nxjerr gjoksin – ulë duart, nxjerr gjoksin


Në fotot e fundit ajo duket fantastike, si një tigreshë elegante dhe e pa rezistueshme. Kjo është këngëtarja e njohur kosovare, por që jeton e vepron në Diasporë, Shkodra, shkruan “Kosovarja”.

Mimoza ka kohë që nuk ka ardh me ndonjë projekt të ri muzikor, mirëpo nuk ka munguar në mbrëmje e koncerte ku ka qenë tejet e pranishme.

Në këtë foto të reja, vëmemdjen më të madhe e merr gjoksi i këngëtares. Në të gjitha pozat, ai është në fokus.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *