Video emocionueѕе – Вefasia e djemve dhe vajzave рër nënën që e bënë të qajë nga gëzimi


Edhe një rast i befasisë së mërgimtarëve për familjarët e tyre ndodhi mbrëmë në Podujevë. Djemtë dhe vajzat kishin organizuar një festë për ditëlindjen e nënës së tyre.

Befasia më e madhe ishin vetë ata, që kishin ardhur nga vendet e ndryshme perëndimore, pa e ditur nëna e tyre.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *