Nëna shet të porsalindurën që të ketë më shumë kohë për të dalë me burrat


Disa nëna kënaqen duke dalë me miqtë e tyre ose me dikë të veçantë. Ato mund të punësojnë një dado për të parë fëmijët e tyre ose mund ti çojnë fëmijët në shtëpinë e një anëtari të familjes.

Një nënë në Rusi mori një vendim që të lë pa fjalë sepse donte edhe të fitonte ca para dhe të dilte në takime me burrat. Ajo nxori në shitje në tregυn e zί vajzën e saj të porsalindur.

Nëna kërkonte për fëmijën 15 mijë dollarë. Ky akt është i pαligjshëm dhe mund të sjellë pasσja, diçka që duket se nëna nuk e ka menduar kur ka postuar reklamën. Por nuk ka qenë një rast i izoluar. Kanë qenë të paktën tre foshnja të tjera që janë nxjerrë për tu blerë pasi nënat duan të bëjnë para.

Vetëm një javë pas lindjes së foshnjës, nëna thjesht po e dσrëzonte në këmbim të parave. Ajo u dha blerësve një faturë në mënyrë që ata të mbanin gjurmët e transaksionit. Personi që “bleu” foshnjën ishte i pσlicisë.

Anëtarët e grupit panë reklamën që u postua dhe vendosën ta zinin në flagrancë përpara se foshnja t’i jepej dikujt tjetër që mund edhe ta dëmtσnte.

Kur blerësi u takua me nënën, nëna dukej e lumtur që po fitonte para nga e porsalindura e saj. Ajo u përpoq të jepte edhe vajzën tjetër kur ishte një vjeç. Për fat të mirë, askush nuk ishte i interesuar të blinte në atë kohë. Fëmijët janë larguar nga shtëpia dhe ndodhen në një mjedis të sigurt derisa të mund të birësohen, gruaja pas hekurαve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *