Tifozët gjetën nga një dhuratë të vogël në stadium, ja çfarë po iu dhuron Katari


Në Katar sot ka filluar Kampionati Botëror i futbollit. Një ceremoni tradicionale arabe i ka paraprirë ndeshjes që zhvillohet në mes të Katarit dhe Ekuadorit në stadiumin “Al Bayt”.

Tifozët e pranishëm në ulëset e tyre kanë gjetur nga një dhuratë të vogël. Organizatorët u kanë dhuruar nga një miswak (pastrues dhëmbësh) dhe nga një parfum të vogël


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *