‘Zgjohet natën për të bërë dashuri’, Almeda nxjerr sekretet e Tolgahan


Almeda Abazi dhe Tolgahan Saysiman kanë qenë të ftuarit ekskluziv të emisionit “Zemër Luana” nga Luana Vjollca. Gjatë një loje, Almeda nuk ka ngurruar të zbulojë disa nga sekretet e marrëdhënies së tyre.

“Cili prej tyre çohet natën sepse do që të bëjë dashuri?”, ishte pyetja, të cilës Almeda iu përgjigj duke treguar se është Tolga ai që mund të prishë edhe gjumin. Kaq ka mjaftuar që të shpërthejnë të qeshurat.

‘Zgjohet natën për të bërë dashuri’, Almeda nxjerr sekretet e Tolgahan.

Almeda Abazi dhe Tolgahan Saysiman kanë qenë të ftuarit ekskluziv të emisionit “Zemër Luana” nga Luana Vjollca. Gjatë një loje, Almeda nuk ka ngurruar të zbulojë disa nga sekretet e marrëdhënies së tyre.

“Cili prej tyre çohet natën sepse do që të bëjë dashuri?”, ishte pyetja, të cilës Almeda iu përgjigj duke treguar se është Tolga ai që mund të prishë edhe gjumin. Kaq ka mjaftuar që të shpërthejnë të qeshurat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *