Vajza që mori vëmendjen e të gjithëve në një aheng me kolegët e punës, shikoni vallëzimin që bënë (Video)


Siç dihet, muaji dhjetor është një nga muajt e preferuar për kompanitë për të realizuar bilancet e tyre, si dhe për të festuar festat së bashku me të gjithë punëtorët dhe për të krijuar një ambient të këndshëm pune, duke përforcuar përpjekjet e secilit për të arritur qëllimin e propozuar, shkruan pemajetes.com.

Në Spanjë, një video e një prej këtyre festimeve ishte zbuluar vite më parë dhe ajo korrespondon me kërcimtaren Sara López, e cila është një mësuese e shquar e Kizomba, një ritëm revolucionar nga Angola dhe shprehja e së cilës do të thotë “festë” në gjuhën Kimbundu. /Pemajetes.com Shiko videon më poshtë:

Vajza që mori vëmendjen e të gjithëve në një aheng me kolegët e punës, shikoni vallëzimin që bënë (Video). Siç dihet, muaji dhjetor është një nga muajt e preferuar për kompanitë për të realizuar bilancet e tyre, si dhe për të festuar festat së bashku me të gjithë punëtorët dhe për të krijuar një ambient të këndshëm pune, duke përforcuar përpjekjet e secilit për të arritur qëllimin e propozuar, shkruan pemajetes.com.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *