I përd’hunuan vajzën e madhe dhe tani edhe 12-vjeçaren. Nëna tregon dramën në familjen e saj


POGRADEC- Nëna e 12-vjeçares së përdhunuar në Pogradec nga një 15-vjeçar thotë se vajza e saj nuk shkon në shkollë pasi është e shqetësuar dhe në ankth. Në një prononcim për mediat, gruaja ka rrëfyer se e përdhunonte vajzën e saj për disa kohë rresht, si dhe e kërcënonte se do ta vriste nëse ajo nuk pranonte.

Ajo thotë se gjithçka ka nisur në muajin korrik, por denoncimi është bërë pak ditë më parë, kur prindërit e 12-vjeçares janë vënë në dijeni të ngjarjes. Nëna e 12-vjeçares thotë se ky është rasti i dytë që u ndodh në familje, pasi edhe vajzën e madhe ua ka përdhunuar një 46-vjeçar nga i njëjti fshat, i cili është dënuar me 8 vite burg, ajo kishte dhe dicka vazhdo hape poshtë në foto:

POGRADEC- Nëna e 12-vjeçares së përdhunuar në Pogradec nga një 15-vjeçar thotë se vajza e saj nuk shkon në shkollë pasi është e shqetësuar dhe në ankth. Në një prononcim për mediat, gruaja ka rrëfyer se e përdhunonte vajzën e saj për disa kohë rresht, si dhe e kërcënonte se do ta vriste nëse ajo nuk pranonte.

Ajo thotë se gjithçka ka nisur në muajin korrik, por denoncimi është bërë pak ditë më parë, kur prindërit e 12-vjeçares janë vënë në dijeni të ngjarjes. Nëna e 12-vjeçares thotë se ky është rasti i dytë që u ndodh në familje, pasi edhe vajzën e madhe ua ka përdhunuar një 46-vjeçar nga i njëjti fshat, i cili është dënuar me 8 vite burg, ajo kishte dhe dicka vazhdo hape poshtë në foto:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *