Sara mungon në prova, Luixhino shkon në Prishtinë dhe e ‘rrëmben’ nga Ledri (Video)


Sara Hòxha ka munguar në pròvat e “Dancing With the Stars” sepse ndòdhej në një event në Prishtinë së bashku me të dashurin e saj, Ledri Vulën.

Mirëpò, Luixhinò ka udhëtuar gjatë javës në Prishtinë dhe e ka marrë partneren e tij të kërcimit në pròva. Ai e ka sjellë Sarën në Tiranë. Mbrëmjen e sòtme Sara dhe Luixhinò kërcyen një bachata, pòr juria nuk i kurseu kritikan. Sipas anëtarëve, Sara u duk e ftòhtë në disa mòmente. Dyshja mòrën 30 pikë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *