1 mijë falënderime për këtë vit, Majk paralajmëron surprizë


Majk ka bërë një postim goxha emocionues në llogarinë e tij në Instagram. Reperi i cili këtë vit ka qenë shumë i angazhuar me projekte muzikore dhe koncerte, pati një mijë falënderime për secilin bashkëpunëtorë.

Ai në veçanti falënderoi adhuruesit e muzikës së tij dhe përveç kësaj e paralajmëroi edhe një surprizë. Artisti tha se para se të shkojë ky vit, do ta lansojë edhe një këngë të re e cila mund të publikohet shumë shpejt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *