“Ah moj kudër” KREJT KËTO SENE VEQ SHERRI YT I KOM BO, VEQ ME TA KUPË ZEMRËN..


Rasim Avdyli është bërë shumë i famshëm ditëve të fundit në Kosovë, për shkak të dashurisë së madhe që ai ka për të dashurën e tij nga Gjermania, e cila para dy dite është konvertuar në myslimane dhe është martuar me të shkruan Rrjeti.net.

Avdyli është shprehur shumë i lumtur për martesën e tij në Kosovë, ndërkohë që për të festuar ai dhe gruaja e tij, kanë dalur në sheshin e Mitrovicës.

Ndërkohë, në videot e fundit, Avdyli i është drejtuar me një mesazh ish të dashurës së tij, për të cilën ka thënë se ka hy në gjynah me të, ndërsa ky tani është i lumtur.

“Ah moj kudër” krejt këto sene veq sherri yt i kom bo, veq me ta kupë zemrën”, dëgjohet duke thënë Avdylu. /Rrjeti.net

https://youtu.be/XvGqP3_dijM


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *