Iu këput ëndërra në mes, 13-vjeçari që humbi jetën me babain, dëshironte të bëhej futbollist. Dedikimet prekëse të shoqatave sportive


Jason Rushaj, 13 vjeç, që h umbi je tën me babain e tij Pjetër Rushaj 50 vjeç, kishte një ëndërr: Ai dëshironte të bëhej futbollist. Djaloshi ishte angazhuar me grupet e moshave dhe kjo dëshmohet nga fotot dhe nga veprimtaritë sportive.

Shoqata sportivesi “Shkodra 2006”, ‘Akademia e Futbollit FC Djelmnia Shkodrane 2017’ dhe mjaft emra të tjerë, kanë shpërndarë dedikime prekëse për djalin e talentuar.

Postimi: ?Qyteti ynë ka hum bur mbrëmjen e djeshme Babë e Birë në rrjellen e Prronit të thatë. ?Miqtë e të gjithë atyre që i kanë njohur! ?Djali Jason Rushaj i familjes sonë të Futbollit u bëre engjëll se kështu e deshti Zoti ku bashke me babën tënd shkuat shumë shpejt në qiell! Kjo është jeta, dhe ne nuk kemi në dorë asgjë, edhe pse luf tojmë aq fort për të qenë mbi dhe, pjesë e një cikli sa të bukur, aq edhe absurd.

Sa shkrime kemi bëre per ty për arritjet e fitoret që patme me ekipin ton e trofet e merituara,me pritjet e tuja në porte e dëshira jote për tu përmirësu ç’do ditë e më shume… me të qeshuren tënde që te karakterizote si fëmijë i lumtur, e sot të bej këte shkrim për ty?? Sa dhimje na dha ikja jote sot ? U prefsh ne paqe me baben tend o engjell?? ! Pushofsh në paqe Jason e Petrit Rushaj? ? Akademia jonë i përcjell ngushëllime të sinqerta Familjes ? !

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *