I morën portofolin në Katar! Policia vendase trondit gazetaren nga Argjentina: Autorin e gjejmë, do t’i japësh ti 5 pesë vite burg apo ta dëbojmë, zgjidh?


Një gazetare në Argjentinë është gra.bitur në Katar dhe vendosi që të denonconte menjëherë rastin. Teksa ishte duke filmuar, portofoli i saj do të merrej pa u vënë re. Kur e kuptoi, shkoi menjëherë në komisariat. Atje u pësua edhe shokimi më i madh. “Teksa shkova në polici, në një moment më pyesin sesi donte që të dënohej personi.

Më shpjeguan se kanë kamera kudo dhe se do ta gjenin autorin. Nuk e kuptova pyetjen, i kërkova ta përsërisnin dhe gruaja në polici më pyeti nëse doja që autori që më mori portofolin të dënohej me pesë vite burg apo të dëbohej. Më tha që ta vendosja unë dënimin. Unë u përgjigja se nuk dua të vendos veten në një pozitë të tillë pasi nuk jam gjyqtare”, tha gazetarja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *