Adea Pula nuk e ka ndër mend të ndalet


Me 18 shtator, Adea Pula shënoi rikthimin e saj në muzikë. Ajo publikoi këngën me titull “Mos Harro” e cila u shoqërua edhe me videoklip.

Ndërkaq, pas rikthimit në muzikë me “Mos harro”, në më pak se pas një muaji këngëtarja paralajmëroi këngën e re.

Me anë të një postimi në llogarinë e saj në Instagram ajo njoftoi të gjithë ndjekësit dhe fansat e saj se së shpejti publikon këngën e re. Kënga e re mban titullin “Ti” dhe publikohet me datë 22 nëntor në ora 18:00.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *