U martova që 13 vjece! Burri beri fëmijë me shoqen time”, 30-vjeçarja shqiptare përlot në TV: Ia fala por ajo që më bëri më pas


Në një intervistë për emisionin me “Zemër të Hapur” në News 24, një 30-vjeçare rrë fen se është martuar në moshë të re me një djalë në moshën e saj, ndërsa shprehet se në moshën 14-vj eçare, ka sj ell në j etë fëm ijën e parë. Gjithçka po shkonte mirë deri në momentin që gruaja zbuloi se burri e tr adhtonte me shoqen e ngushtë.

Pas këtij lajmi, gruaja vendosi që ta fal dhe solli në jetë edhe tre fë mijë të tjerë, mirëpo burri i saj vijoi sërish që ta tra dhtonte duke lindur një fë mijë tjetër, me një grua tjetër.

Gruaja deklaroi se: Unë jam njohur me ish-bashkëshortin në moshën 13 vjeçare, ishim në shkollë së bashku, ai vinte te klasa ime dhe bënte rr ëmujë. Unë dhe ai u dashuruam dhe vendosëm të iknim së bashku pa dijeninë e prindërve. Ikëm dhe ky më çoi tek shtëpia e hallës.

Prindërit e mi lajmëruan poli cinë dhe unë u ka pa, më sollën në shtëpi, por unë firmosa në po lici se ika me dëshirë. Pastaj po atë ditë unë shkova te shtëpia e tij pasi babi im mori një telefonatë nga vjehrri im, i cili i tha që lëri të jenë bashkë dhe unë do vij do flasim së bashku.

Pasi unë ika në familjen e tij, rashë sht atzënë dhe në moshën 14- vjeçare unë u bëra nënë, një sht atzëni e padë shiruar. Lindi vajza e cila sot është 16-vjeç. Unë do shkoja te familja e babit pas lindjes dhe pas disa ditësh unë do kthehesha në shtëpi, kur u ktheva në shtëpi e gjeta bashkëshortin tim në një dhomë me shoqen e ngushtë timen.

Unë u tra dhtova nga të dy dhe ika në fami ljen e prindërve të mi, mirëpo ky i mohoi të gjitha dhe më kërkoi të kthehesha në fa milje, shk aku fë mijës unë u ktheva dhe historia kështu vazhdoi. Ajo sa herë unë ikja nga shtëpia dhe shkoja te prindërit e mi, ajo shkonte te shtëpia e ish-bashkëshortit. Unë e kam marrë vesh pas disa muajsh që kjo shkonte te shtëpia.

Unë ja kam fal atij gjithmonë tr adhtinë, sepse mendoja se i ri dhe u martua shumë i vogël dhe thosha gjithmonë që do kaloj, do mësoj por jo edhe sot ai vazhdon të jetë kështu edhe pse jeton jashtë dhe ka kr ijuar një marr ëdhënie dhe mesa di unë ka dhe një fë mijë tjetër.

Unë për atë njeri kam bërë gjithçka, e kam falur, e kam dashur me shpirt dhe duke qenë se e doja e falja gjithmonë. Një herë ky kishte sj ellë disa rroba nga ja shtë dhe në njërin nga xhupat që solli gjeta një kartë telefoni dhe kur e futa në telefon pash që aty kishte disa video që tregonin se ai kishte një fë mijë tjetër atje jashtë dhe se videot kishin festa dhe çdo gjë që bënte ky me fëm ijën.

Edhe pse ne na erdhën në je të 4 fë mijë ai vetëm vinte nga pak dhe ikte, largohej jetonte jashtë. Ndërkohë që fëmijët e tij nuk merrnin kurrë përkëdhelje, ai i je pte fëmijës tjetër që kishte me atë tjetrën.Gruaja që ka tani, kishte futur në disa dhurata që burri iu bëri fëm ijëve për Vitin e Ri, një karte memorie.

Djali duke veshur dhuratën e babait, një xhup, e gjen dhe ma jep mua. Besoj që ajo e ka fu tur që llimisht aty. Në atë kartë kishte video të burrit me të dhe me një fë mijë tjetër që i thërriste babi. U tr ondita shumë. Ai kishte kr ijuar një fa milje tjetër pas krahëve të mi. Aty vendosa të ndahem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *