Tifozi meksikan konvertohet në mysliman në Katar


Këto ditë, Katari është në kryeqendër të botës për shkak të organizimit të Botërorit. Për herë të parë një shtet arab ka këtë të drejtë dhe për herë të parë kjo garë është hapur me një citat të Kuranit. Kjo ka bërë që edhe njerëzit të cilët ndodhen në Katar të përfshihen nga situata.

Sipas të dhënave të pakonfirmuara, nuk janë të pakët njerëzit që kanë shkuar për Botërorin në këtë vend dhe kanë ndryshuar fenë e tyre.

Në një video shihet edhe një tifoz i Meksikës që zgjedh të pranojë Islamin pasi shkoi në Katar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *